https://obshenridunant.nl/wp-content/themes/gymappstest Buitenschoolse opvang | Henri Dunantschool

Buitenschoolse opvang

Met de samenwerking tussen obs Henri Dunant en WASKO wordt d.m.v. het aanbod van school, peuteropvang en buitenschoolse opvang een dag-arrangement geboden van 7.00 uur tot 18.30 uur waarbij ouders hun kind(eren) tussen 2-13 jaar op één vertrouwd adres kunnen brengen en halen.

Buitenschoolse opvang (BSO)
Ontspannen na school
Kinderen kunnen voor, tussen en na schooltijd terecht op de buitenschoolse opvang van Wasko.
Op BSO-locatie Henri Dunant werkt Wasko met een uitdagend en afwisselend aanbod vanuit DoenKids. Een activitheek met activiteiten op het gebied van sport, spel, creatief, techniek, natuur, muziek en koken.
Vakantieopvang, studiedagen en planningsdagen
Relaxen in de vakantie
Heb je behoefte aan extra opvang in de vakantie, op studiedagen of planningsdagen? Wasko biedt vakantieopvang op verschillende locaties in de regio. Met hippe thema’s die centraal staan in vakantieperiodes is er vanuit de activitheek DoenKids voor ieder wat wils. Deze worden aangevuld met activiteiten die plaatsvinden op ‘unieke locaties’ zoals de Natuur BSO’s en Sport BSO’s.
Door te klikken op deze link vindt u meer informatie over de BSO https://www.wasko.nl/opvanglocatie/henri-dunant/
 
Aanmelden/inschrijven
Meer informatie over de opvangmogelijkheden bij Wasko? Surf naar www.wasko.nl voor voorwaarden. Aanmelden kan ook via de site onder het kopje Inschrijven. Ook zit de medewerkers van de afdeling kindplanning van Wasko klaar om te helpen bij het maken van bijvoorbeeld een proefberekening kinderopvangtoeslag. De afdeling kindplanning is bereikbaar via kindplanning@wasko.nl  of 078 – 615 71 65, optie 1.
‚Äč
Tevens biedt Small Steps opvangmogelijkheden aan voor de kinderen van onze school.

De kinderen worden dan naar school gebracht (VSO) en opgehaald (NSO) na schooltijd. 
https://www.smallsteps.nl